Gerben Rook van Dévies cookcompany

Over Gerben Rook

Mijn naam is Gerben Rook. Voordat ik besmet ben geraakt met het oh lo leuke keukenvirus, ben ik 10 jaar als  zelfstandige werkzaam geweest in het groen. Ontwerpen en adviseren zat er toen ook al in. Daarna ben ik de keukenwereld ingerold. Ik ben gestart bij een groter familiebedrijf waar ik veel ervaring heb opgedaan op de backoffice, dus achter de schermen. Hierna ben ik bij een ander familiebedrijf in dienst gegaan waar ik juist op de voorgrond veel ervaring heb opgedaan met ontwerpen en adviseren. Deze ervaringen komen nu samen in mijn werkzaamheden voor Dévies cookcompany.

Ik teken, ontwerp en adviseer. Samen met Edward realiseer ik de mooiste keukens. In mijn werk staan de klanten centraal. Zij moeten 110% onze aandacht krijgen, zodat wij ze kunnen bieden wat zij nodig hebben. Maatwerk draait niet alleen om de centimeters, maar ook om de aandacht op de invulling van de wensen van onze klanten.

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde. Samen hebben wij 3(4) prachtige dochters. Familie is voor mij erg belangrijk. Daar geniet ik intens van.

Ik nodig u graag van harte uit om langs te komen.

© 2021 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl