Kookworkshops

Regelmatig organiseert Dévies cookcompany diverse kookworkshops.

Deze workshops worden verzorgd door Paulien de Jong. Paulien is  mede eigenaar van Dévies cookcomany en heeft een duidelijke missie:  klanten enthousiasmeren voor gezonde voeding. Dit doet zij middels voorlichting, workshops en via de website bijpien.com.

Paulien de Jong van Dévies cookcompany

Voedings-/kookworkshop

Gezond koken begint met gezond verstand en Paulien kan jou daarbij helpen. Ik ga in groepjes van max. 12 personen je leren hoe je zo puur en gezond mogelijk kunt koken zonder toevoegingen. Je krijgt tips tijdens het koken en ik ga je uitleggen hoe je zo lekker mogelijk kunt koken. Koken vanuit je hart met pure ingrediënten en producten van het seizoen of biologisch is voor mij erg belangrijk. Daarnaast moet het natuurlijk heerlijk zijn. Ook ga ik tijdens het koken je uitleggen dat je meerdere producten tegelijk kunt maken en daar kun je dan meerdere gerechten mee maken zodat je altijd iets lekkers in de koelkast hebt staan. Zeker als je wat kilo’s zou willen verliezen is voorbereiding in de keuken belangrijk om niet in verleidingen te komen. Ik ga je op een leuke en gezellige manier leren koken en we gaan het meteen toepassen in mijn keuken.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een email naar paulien@bijpien.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voedings-/kookworkshop

Kookworkshop combi stomen

Heb je een combi-stoomoven van Gaggenau of ben je benieuwd hoe dit apparaat werkt, dan kun je bij mij een kookworkshop volgen.
Ik leg je alles uit over hoe het apparaat werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Dit apparaat is een pareltje om mee te kunnen werken. Het stomen van groente, koken van een eitje, het afbakken van brood, het rijzen van deeg, het maken van risotto en werken met de kerntemperatuur voor een overheerlijk stuk vis of vlees en nog veel meer.
Je kunt zoveel lekkere en gezonde maaltijden maken met de combi-stoomoven en de smaak maakt het verschil. Door de stoomtoevoer en de hete lucht maak je de verrukkelijkste gerechten en als je eenmaal weet hoe dit apparaat werkt en je er goed mee om kunt gaan, dan is het een feestje om mee te koken.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een kookworkshop Combi-stomen? Stuur mij dan een e-mail en neem zo snel mogelijk contact met je op.

Impressie van eerdere kookworkshops

© 2023 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl