Ontwerp van uw keuken

Een keuken van Dévies cookcompany is altijd een keuken die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Nadat we samen alles hebben doorgenomen, wordt er een gedetailleerd ontwerp van de keuken gemaakt in 3D. Hierna nemen we de tekening uitgebreid door en maken we – indien nodig – aanpassingen. Hierna weet u precies hoe uw nieuwe keuken er uit komt te zien.

3D-visualisatie

Elke keuken is uniek. Daarom starten wij altijd eerst met een visualisatie van uw keuken. Dit is een creatief proces, waarin we samen alle mogelijkheden verkennen.

Hiervoor maken wij een afspraak. Tijdens die afspraak worden al uw wensen besproken. Op basis van een plattegrond van uw keuken, worden direct op papier diverse opties geschetst. Ook worden materialen besproken, de opstelling en natuurlijk de gewenste apparatuur. Wij kijken niet alleen naar de keuken zelf, maar ook naar de ruime waar de keuken komt. Wij zoeken naar een organisch geheel, zodat de keuken goed tot zijn recht komt en een mooi geheel vormt met de rest van uw woning. Als we alles hebben besproken, gaan wij de ideeën vertalen naar een (of meerdere) 3D-ontwerpen. Hiervoor visualiseren wij uw keuken volledig in 3D. Deze fotorealistische beelden zullen wij samen bekijken. Op basis van dat gesprek kunnen we vaak de 3D-weergave van uw keuken definitief maken.

Dankzij onze 3D-visualisatie weet u precies hoe uw keuken er uit gaat zien en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voorbeelden van keukens

© 2024 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl