Keukenmerken

Nadat wij uw keuken hebben ontworpen, kijken wij welke leverancier het ontwerp het beste tot zijn recht laat komen. Een aantal van de merken keukens waar wij veel mee werken zijn: Eggersmann, Snaidero, Rational en KH System Möbel. Op deze pagina geven wij u graag een indruk van deze hoogwaardige merken. Van de genoemde merken is Dévies cookcompany officieel dealer, waardoor u altijd het beste advies krijgt, recht hebt op volledige garantie en geniet van de beste service.

Daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerk keuken te laten ontwerpen en te realiseren door Dévies cookcompany.

Eggersmann

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn de passie van Eggersmann. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij hen aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Duurzaamheid vormt bij de keukensystemen van Eggeremann een belangrijkst uitdagingen. Eggersmann creëert hoogwaardige keukens voor veeleisende mensen.

Snaidero

Snaidero produceert Italiaans design sinds 70 jaar. Dit Italiaanse keukenmerk heeft een grote collectie designkeukens van bekende ontwerpers.  Snaidero keukens zijn de mooiste keukens ter wereld. Als dé Snaidero keukenzaak van Nederland durven wij dat wel te zeggen. Dit Italiaanse keukenmerk heeft een grote collectie designkeukens van ontwerpers als Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, dat betekent dat de keukens een leven lang meegaan.

Rational

Duitse innovatie en kwaliteit en Italiaans elegant design – dat kenmerkt de veelzijdige, hoogwaardige keukens van rational. Rational smelt het beste uit twee werelden samen in hun producten. Al meer dan 55 jaar staat het bedrijf internationaal voor perfecte functies en een unieke vormentaal. Moderne keukens vormen een weerspiegeling van hoe zij willen leven. Daarom heeft rational voor de verschillende leefstijlen ook verschillende ‘keukenwerelden’ ontwikkeld.

KH System Möbel

Als familieonderneming produceert KH System Möbel sinds meer dan 30 jaar keukens met een onmiskenbaar design. Nieuwe dimensies, nieuwe maatstaven, nieuwe oplossingen.

© 2022 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl