Keukens

Dévies cookcompany realiseert uw droomkeuken. Op deze pagina vindt u een overzicht over onze werkwijze, de merken keukens die wij leveren en de inbouwapparatuur. Daarnaast kunt u doorklikken naar ons overzicht van werkbladen en info over maatwerk keukens. Laat u inspireren!

Ontwerp van keukens en keukenmerken

Ontwerp keukens

Een keuken van Dévies cookcompany is altijd een keuken die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Nadat we samen alles hebben doorgenomen, wordt er een gedetailleerd ontwerp van de keuken gemaakt in 3D.  Hierdoor weet u exact hoe uw nieuwe keuken er uit komt te zien.

Keuken merken

Keukenmerken

Nadat wij uw keuken hebben ontworpen, kijken wij welke leverancier het ontwerp het beste tot zijn recht laat komen. Een aantal van de keukenmerken waar wij veel mee werken zijn: Eggersmann, Snaidero, Rational en KH System Möbel. Wij geven u graag een indruk van de hoogwaardige merken die wij veel leveren.

Inbouwapparatuur en merken

Inbouwapparatuur

Een keuken is pas echt compleet met de juiste inbouwapparatuur, zoals een oven, magnetron, kookplaat, koelkast, vriezer, afzuigsysteem en vaatwasser. Wij geven u graag een overzicht van de inbouwapparatuur die wij veel leveren. De apparatuur is altijd afgestemd op uw wensen en volledig in lijn met de keuken.

Merken inbouwparatuur

Merken inbouwapparatuur

Dévies cookcompany is officieel dealer van diverse merken zoals GaggenauBoraNeff en Miele. Hierdoor krijgt u altijd het beste advies, heeft u recht op volledige garantie en geniet u van de beste service. Op deze pagina vindt u meer informatie over een aantal van de merken die wij leveren.

Werkbladen en maatwerk keukens

Werkbladen

Een werkblad is heel bepalend voor uw keuken. Enerzijds voor de uitstraling, maar ook qua mogelijkheden. Elk materiaal heeft specifieke kenmerken en voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk dat u de juiste informatie krijgt, zodat u op basis van die informatie het werkblad kunt selecteren dat bij u past.

Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Dévies cookcompany heeft naast de vaste merken de luxe te beschikken over een eigen meubelmaker, die maatwerk aflevert. Een keuken met net dat aantal kasten, met die bergruimte in die bepaalde kleur en die bepaalde grepen. Maar u kunt tevens bepalen hoeveel gaspitten/platen u wenst, welke afzuigkap, welk werkblad enz. Ieder huis is anders, maar dat mag uw dromen niet in de weg staan.

Showroomkeukens te koop

Showroommodellen te koop

Showroommodellen te koop

Overzicht van showroommodellen die wij te koop aanbieden.

© 2024 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl