Overzicht inbouwapparatuur

Een keuken is pas echt compleet met de juiste inbouwapparatuur, zoals een oven, magnetron, kookplaat, koelkast, vriezer, afzuigsysteem en vaatwasser. Op deze pagina laten wij u een overzicht zien van inbouwapparatuur die wij veel leveren. De apparatuur is altijd afgestemd op uw wensen en volledig in lijn met de keuken.

Dévies levert onder andere inbouwapparatuur van Gaggenau, Bora, Neff, Miele, PITT cooking, Quooker en V-ZUG.  Van deze merken zijn wij officieel dealer, zodat u altijd het beste advies krijgt, recht hebt op volledige garantie en geniet van de beste service. Bekijk ook onze pagina met het overzicht van diverse inbouwapparatuur merken.

Ovens

Een oven is onmisbaar in elke keuken. Leverbaar in ontelbaar veel uitvoeringen en met veel verschillende functies. Dévies cookcompany adviseert de beste oven afgestemd op uw wensen. Een oven waar u culinair veel plezier aan zult beleven en die perfect past in de keuken die wij voor u ontwerpen. Wij kijken niet alleen naar de functie, maar ook naar de keuken als geheel: wilt u de oven subtiel wegwerken, of wilt u deze juist op ooghoogte inbouwen, zodat het een echte eye catcher wordt. Alles is mogelijk.

Qua functie kunt u een reguliere oven kiezen, een oven met magnetronfunctie, een kookstoomoven, of een combinatie van functies. Wij leggen u graag de verschillen uit. Om kennis te maken met de combi-stoomoven van Gaggenau, geven wij ook kookworkshops, zodat u vrijblijvend dit type oven zelf kunt ervaren.

Even in het kort de verschillende functies van een oven:

Bakken

Wilt u de oven alleen gebruiken om te bakken, dan is een oven met één of twee verwarmingselementen ideaal.

Hetelucht

Een heteluchtoven zorgt dat de warmte door de gehele oven wordt verspreid. Hierdoor kunt u meerdere ovenschalen gelijktijdig verwarmen, of grote gerechten bereiden.

Magnetron

Wilt u een oven en magnetron combineren? Dat kan met een combi-oven. Dit type oven kunt u dus gebruiken als oven, maar ook als magnetron.

Stomen

Met een stoomoven worden gerechten bereid door water te laten verdampen in stoom. Hierdoor blijven de smaken en vitamines beter behouden. Het is ook mogelijk om een oven te kiezen die zowel over een ovenfunctie, als een stoomfunctie beschikt.

Combistoomovens

Een combi-stoomoven is bijna onmisbaar in de moderne gezonde keuken!  De verschillende voordelen: Je bereidt eten een stuk gezonder omdat je vaak geen zout, olie of boter gebruikt. Daarnaast verliest je eten geen smaak en vitamines tijdens de bereiding en blijft de kleur en vorm behouden. Hierdoor ziet je eten er smakelijker uit dan wanneer je het kookt in een traditionele pan.

Een combi stoomoven heeft dezelfde functies als gewone heteluchtovens en biedt daarnaast ook de stoomfunctie. Er kunnen meerdere bereidingswijzen worden toegepast en je hebt geen losse oven, magnetron of combi magnetron meer nodig.

Kookplaten

Het bepalen van de juiste kookplaat is een belangrijk onderdeel bij het ontwerp van uw keuken. Gaat u voor koken op (flex) inductie, kiest u voor gas, of toch liever keramiek? Ook kunnen kookbladen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een Teppanyaki plaat of een elektrische grill. Kortom: alles is mogelijk.

Op basis van uw wensen en eisen, adviseren wij u over de ideale kookplaat. Een kookplaat waarmee u de heerlijkste gerechten kunt bereiden, maar die ook perfect past in de keuken die wij`voor u ontwerpen. In onze showroom kunt u verschillende kookplaten bekijken.

Gas
De bekendste vorm van koken is natuurlijk op gas.  Hierbij zijn veel mogelijkheden qua opstelling, soorten branders en uiterlijk.

Inductie

Bij een inductiekookplaat worden de pannen verhit door een magnetisch veld. Een voordeel is dat de pannen snel warm zijn. Een inductie kookplaat is energiezuinig omdat alleen de pan zelf wordt verwarmd. U heeft speciale pannen nodig die geschikt zijn voor inductie.

Sommige inductie kookplaten werken met flexibele zones. Hierdoor kunt u zelf bepalen welk gebied u wilt gebruiken om te koken.

Keramiek

Een keramische kookplaat werkt op basis van verwarmingselementen die rood kleuren als ze warm zijn. Het opwarmen duurt dan ook langer dan bij inductie. Vrijwel alle pannen zijn geschikt voor keramisch koken. Keramische kookplaten gebruikt veel energie om te verwarmen. Ook blijft het apparaat nog lang warm na het koken.

Koelkasten

Het aanbod van inbouwkoelkasten is groot. Hierdoor kunnen wij de koelkast volledig afstemmen op uw (gezins)situatie.  Slimme vershoudsystemen zorgen ervoor dat uw groente, fruit, vis en vlees onder de ideale temperatuur en luchtvochtigheid worden bewaard. Hierdoor blijft de inhoud van uw koelkast langer vers. Qua inbouwopties zijn er veel mogelijkheden, waardoor de koelkast naadloos is te integreren in de keuken die wij voor u ontwerpen: subtiel weggewerkt, of juist een echte blikvanger. Altijd afgestemd op uw wensen en eisen.

Vriezers

Wilt u  naast uw koelkast een vriezer? Dan adviseren wij  u de juiste vriezer die ook volledig is afgestemd op uw wensen en eisen en die zich perfect laat integreren in uw keuken. Daarbij kijken wij ook naar de efficiëntie, naar de duurzaamheid en natuurlijk naar het bedieningsgemak en de gewenste functionaliteiten. Zo zijn er vriezers die een speciale circulatiekoeling hebben, waardoor ontdooien niet meer nodig is.  Ook het maken van ijsblokjes is bij sommige systemen mogelijk. En natuurlijk een optie om de inhoud extra snel in te vriezen. Kortom: wij adviseren u graag de juiste vriezer.

Afzuigsystemen

Dankzij continu innoveren is de afzuiging van kookluchten zeer efficiënt geworden. De juiste afzuiging integreert naadloos in uw keuken, is stijlvol, esthetisch, zeer stil en energiezuinig. En het allerbelangrijkste: altijd schone lucht. Bij het ontwerp van uw keuken adviseren wij het juiste afzuigsysteem dat volledig is afgestemd op uw wensen, op uw kookgedrag en op de bouwkundige situatie (afvoer naar buiten of recirculatie).

Een aantal van de mogelijkheden:

Werkblad afzuiging
Bij werkbladafzuiging wordt een afzuigsysteem direct achter de kookplaat geplaatst. In sommige gevallen is het systeem telescopisch, waardoor deze na gebruik in het werkblad verdwijnt.

Eilandkap
Een kookeiland is vaak de blikvanger van de keuken. Als er wordt gekookt op het eiland, moet deze ook voorzien worden van een afzuigsysteem. Een van de opties is dan een eilandschouwkap die boven de kookplaat wordt gepositioneerd.

Downdraft werkbladafzuiging
Downdraft is een zeer efficiënte vorm van afzuiging. Direct naast de kookplaat is een rooster waar de kookdampen worden opgezogen. Zeer strak weg te werken door vlakke inbouw.

Plafondventilatie
In sommige gevallen is het mogelijk om het afzuigsysteem weg te werken in het plafond, waardoor deze niet opvalt.

Wandkap
Waarschijnlijk het meest toegepast: schouwkappen die tegen de muur worden bevestigd. Deze systemen hebben een zeer efficiënte afzuiging van kookluchten dankzij een groot damverzamelgebied. In heel veel uitvoeringen verkrijgbaar.

Vaatwassers

Een vaatwasser voor uw keuken lijkt misschien simpel, maar er zijn heel veel mogelijkheden en keuzes. Met het juiste advies wordt afwassen bijna leuk. Uiteraard moet een goede vaatwasser subliem schoonmaken en over perfecte droogprestaties beschikken, maar daarnaast zijn er ook heel veel opties die een vaatwasser meerwaarde geven. Wat denkt u van een laag energieverblijf, een duidelijk TFT-scherm, of juist geen scherm en projectie van het programma op de vloer? Ook een flexibel korfsysteem en verlichting kunnen het gebruiksgemak enorm verbeteren. Bij sommige afwasautomaten is het mogelijk om deze te verbindingen met een app, of met uw bestaande slimme woonsysteem.  Kortom er is veel mogelijk en wij adviseren u graag over de beste inbouw vaatwasser voor uw keuken.

Koffie(vol)automaten

Ook koffiezetapparaten zijn verkrijgbaar als inbouwapparaat. Het voordeel is dat het apparaat volledig in uw keuken is te integreren: strak, praktisch en uiterst functioneel. Een inbouw koffiemachine oogt vaak veel mooier dan een los apparaat dat ergens in een hoekje staat. Ook kunt u het design matchen met het uiterlijk van uw oven en andere inbouwapparatuur. Hierdoor ontstaat er één geheel. Daarnaast zijn de koffiemachines (volautomaat) makkelijk te bedienen en is het mogelijk om elke gewenste koffie maken, zoals espresso, latte macchiato, cappuccino, etc. Sommige machines kunnen zelfs per gezinslid onthouden hoe hij/zij haar koffie het lekkerste vindt en elke keer opnieuw de ideale koffie bereiden. Wilt u een machine die is aangesloten op de waterleiding, is voorzien van een ingebouwde bonenmaler, of melkschuimer? Geen probleem: het is allemaal mogelijk.

Wijnklimaatkasten

Een echte wijnliefhebber kan niet zonder een wijnklimaatkast in de keuken. Met een wijn klimaatkast bewaart u flessen wijn onder de beste omstandigheden. Een wijnklimaatkast is leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen en is dus perfect te integreren in elke keuken. Een wijnklimaatkast is functioneel, maar ook heel stijlvol en maakt uw keuken helemaal af.

Heetwaterkranen

Een heetwaterkraan is een kraan waarmee je direct kokend water krijgt. Quooker is de uitvinder van dit type kraan. Een heetwaterkraan bestaat uit een kraan en minimaal één reservoir. In dit geïsoleerde reservoir wordt water op temperatuur gebracht. Als u kokendheet water tapt uit het systeem, wordt het reservoir direct bijgevuld, opgewarmd en op temperatuur gehouden. Dankzij een heetwaterkraan heeft u geen waterkoker, of keukenboiler meer nodig.

De Quooker-kokendwaterkraan brengt ook koel en bruisend water met de CUBE.

De kokendwaterkraan van Quooker is te verkrijgen in verschillende moderne finishes zoals zwart, rose koper, gun metal, goud en meer.

Magnetrons

U kunt een magnetron gebruiken om te ontdooien, maar er zijn veel meer toepassingen denkbaar: inkoken, smelten, garen, grillen, etc. U kunt een losse magnetron aanschaffen, maar ook een inbouwmagnetron die perfect is te integreren in uw keuken. Daarnaast is het mogelijk om een aparte magnetron te kiezen, of een combi-apparaat die zowel een oven- als magnetron functie heeft. Wij adviseren u graag.

© 2024 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl