Edward de Jong

Over Edward de Jong

Mijn naam is Edward de Jong. Van oorsprong kom ik uit de confectie maar zo’n 25 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden in het ontwerpen van keukens en totaal concepten. Ik heb het vak eerst geleerd bij een ander bedrijf maar al heel snel werd mij duidelijk dat ik graag intrede wilde maken in het familiebedrijf van mijn vrouw Paulien. Ik heb jaren nog samengewerkt met haar ouders en in 2008 hebben wij het familiebedrijf overgenomen.

Bij het eerste gesprek, luister ik goed naar u als klant, wat past erbij u, bent u een hobbykok of niet, in wat voor huis u woont. Dan wordt er een plan gemaakt en die presenteer ik dan bij het tweede gesprek met een lekkere bak koffie, want dat vind ik ook belangrijk!

Wij spreken alles goed door tot in de puntjes, want u koopt geen broodje bij de bakker maar een keuken waar u heel lang plezier van wilt hebben.
Dan wordt er bepaald welk merk het beste bij u past, qua budget en wensen! Het is een proces waar we samen doorheen gaan omdat ik streef naar de perfecte keuken voor u en uw familie. Een beleving is heel erg belangrijk omdat mijn klanten vaak een mooie, functionele keuken willen hebben waar ze zich fijn bij voelen, daarom maken wij ook een mooie tekening en presentatie zodat u ook kunt zien hoe het in uw huis gaat worden. Wees welkom in onze mooie studio en ik zeg graag tot ziens!

© 2023 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl