Paulien de Jong

Over Paulien de Jong

Welkom bij ons mooie familiebedrijf!

Wij zijn de derde generatie die aan het roer staan. Mijn man Edward had de passie om dit bedrijf door te zetten en ik ben er zelf bijgekomen in 2008 toen mijn ouders Ton en Marian Devies na 45 jaar dienst eruit stapte.

Samen met Edward hebben wij een enorme passie voor onze mooie zaak en willen wij mooie keukens en projecten neerzetten met persoonlijke aandacht.
Wij hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en dat maakt ervoor dat we een totaal concept hebben ontwikkeld met ons team. Iedereen heeft zijn eigen rol binnen ons bedrijf.

Ik ben zelf verantwoordelijk voor het financiële gedeelte, praatjes en dat alles achter de schermen goed loopt. Daarbij geef ook ik al jaren les in combi stoomovens en dat heeft mijn passie vergroot in gezond en lekker koken. Nu is er dit jaar binnen ons bedrijf ook “Bij Pien” gestart en dat maakt ons bedrijf nog mooier omdat ik een missie heb om klanten ook op de hoogte te stellen van gezonde voeding, maar hoe doe je dat dan?

Wij bestaan volgend jaar 92 jaar en daar ben ik heel erg trots op, ons team staat voor u klaar om voor u een mooie, functionele en geweldige te keuken te creëren! Een fijne plek thuis waar je je familie en vrienden kan ontvangen en tegenwoordig speelt de keuken daar een grote hoofdrol in. Gezellig met zijn allen om de keuken, lekker koken, borrelen en samen zijn! Als u dat zoekt bent u bij ons aan het juiste adres, want dat vinden wij belangrijk en gezelligheid kent geen tijd!

Tot ziens en u bent van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken en wij zullen u in de watten leggen en dat begint met een lekkere bak koffie! Wees Welkom!

telefoon: 023 531 3645

LinkedIn: paulien-de-jong

© 2023 Dévies cookcompany - realisatie website door Webmonnik.nl